Religiovakt


Kommentar: Bönebluffen mördar
augusti 2, 2009, 13:22
Filed under: Barnövergrepp, Bön, Kristendom, Religion, Skandal, Vetenskap

Återigen har den irrationella bönen lett till dödsoffer.
Återigen har kristna mördat sina barn på grund av hutlösa fantasier.
Faktum är att hundratals barn har dött de senaste decennierna i USA på grund av kristenhetens makabra dödsdrift och tron på den imaginära. Alla fallen har handlat om sjukdomar som vetenskapens resultat kunnat bota eller lindra. I mars 2008 dog ett femton månader ungt barn i lunginflammation och blodinfektion. Föräldrarna bad medan det enda livet lämnade barnet. Samma månad dog elvaåriga Madeline Neumann av diabetisk ketoacidos medan föräldrarna pratade med en människoskapad fantasiprodukt. Nu har pappan funnits skyldig till mord samtidigt som det 15 månader unga barnets mördare är ute i friheten.
I USA är det tillåtet i 39 av 50 delstater att i religionsfrihetens namn vägra sina barn vård.

Hur lågt kan mänskligheten sjunka när den ger vuxna människor rätt att negligera sjuka, svaga barn i dödsdriftens och den livsfientliga religionens namn?
Hur långt är troende kristna beredda att gå för att försvara deras nyckfulla, arroganta och likgiltiga Fader – den påhittade himmelska diktatorn?
I Madelines fall bad pappan med mamman och flertalet vänner – alla så pass hjärnkorrupta, tankelösa och illusoriska – istället för att vända sig till sjukvården. Mamman kommer också att straffas, men det borde också vännerna göras. Alla som tyst accepterar galenskapen är medlöpare och brottslingar.
Bönen – detta gift, detta påhitt, denna metod för att vägra syna faror, att ta itu med verklighetens problem – är lika hallucinogen som diktatorn och desillusionen är smärtsam för flickans baneman.
– Om jag hade gått till doktorn skulle jag sätta läkaren framför Gud, kålsöp han under rättegången.
Priset för att finna sin livslögn avslöjad är barns liv – dessa Gudens mördare.

Mer om mördarna på Dagen:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=174559

Dagens Nyheters rapportering:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/man-bad-till-gud-lat-dottern-do-1.922966

 

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Din kunskap om bön och kristendom i allmänhet verkar lika låg och bedrövlig som den dåraktiga amerikanens. Ett litet mer nyanserat och underbyggt inlägg kanske hade skapat en nödvändig debatt, men den galla du spyr ut leder ingenvart.

Kommentar av Sören

Oj då, trodde att jag var påläst. Tyvärr har jag inte tillgång till den kunskap – som så många troende hänvisar till – om hur heliga böcker och riter ska tolkas och utövas. Hur människor kan påstå sig ha kunskap om detta är ett mysterium.

Det har spytts för lite galla på religioner genom åren. Förr dog man antagligen. Respekten för den påhittade guden, vars icke-existens har skapat så många problem, så mycket lidande, är slut.

Kommentar av religiovakt

svin, man börjar undra om alla ska ha rätt att ha barn överhuvudtaget, kan man inte ta hand om sina barn är det ingen bra idé att skaffa barn i första hand

Kommentar av emil
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: