Religiovakt


Kommentar:Den abrahamska Dödsdriften
augusti 10, 2009, 13:20
Filed under: Islam, Judendom, Kristendom, Religion, Självmordsbombare, Teologi

De troendes syn på döden skapar död.
Självmordsbombandet är en uteslutande religiös produkt. Män och kvinnor som har smittats av de abrahamska religionernas dödsdrift, där det hinsides, som Nietzsche uttryckte det, är mer älskvärt än det enda livet. De suicida, religiösa mördarna älskar döden mer än vi andra älskar livet. Detta gör självmördarna till ostoppbara ödeläggelsemaskiner.
Naturligtvis är det aldrig imamer som stoppar midjan eller bilen full av trotyl. Det är oftast unga, fattiga, religiöst hjärntvättade människor som får gå ökengudens aggressiva ärenden. Löftena till de fromma bombaktivisterna är martyrskap bortom det jordiska förståndet, evig ära och 72 jungfrur i den sexuella himlen som en motpol till det opromiskuösa och asexuella jordelivet (Författaren Christopher Hitchens undrade försynt om självmordsbombarna har förstått att de också får 72 svärmödrar om halsen, vilket skulle tänkas vara en betydligt varmare plats).

De troendes syn på livet skapar död.
Att bomba i den enda gudens namn är inget nytt – förutom att islamisterna använder sina egna medmänniskor som vapen – utan en hederlig judisk uppfinning som startades av den sionistiska Sternligan som terrorbombade Israel under 40-talet och har bland andra Folke Bernadottes liv på sitt samvete. Den moderna bilbomben föddes och fick snabbt en muslimsk beundrarkrets, annekterad av kristna fanatiker på Irland. De abrahamska religionernas förakt mot livet och motbjudande skönbeskrivningar av himlen skapar dödsdriften. Att dö för andra människors ”synder” beskrivs som en dygd av de omoraliska medlöparna som dyrkar dödskulten. Det kan påpekas att den kristna fadäsen ”Jesus dog för våra synder” är en egendomlig lögn. Återuppstod inte Nasarén och äntrade sin Faders boning?

Artikel om självbombsmördare i Dagens Nyheter:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/swat-hjarntvatt-till-sjalvmordsdad-1.927494

 


11 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Tyvärr hör man ofta t o m icke-religiösa svenskar ”ursäkta” islam m fl religioner med att talibaner, katoliker m fl inte uppvisar rätt sorts islam eller kristendom eller vad det nu kan vara. Hur kan dessa personer avgöra vad som är rätt sorts islam, undrar man ju, eller rätt sorts katolicism eller hinduism eller leninism…

Men självmordsbombande och förakt för liv är inte bara religiösa produkter. Politisk tro (dvs faith) kan ha samma konsekvenser, se t ex ryska o franska anarkister på 1800-talet – aktiva med bomber på kaféer, mot fordon mm. Det var fint att ”dö för folket”! Och Sternligan var inte religiöst motiverad, utan etniskt. En intressant kombination av etnisk motivation och självmord är den finske nationalisten Eugen Schauman som 1904 i protest mot Ryssland sköt först den ryske guvernören, sedan sig själv med specialpreparerat vapen.
Den första ”bilbomben” är troligen den på Wall Street 1920
http://ephemeralnewyork.wordpress.com/2009/04/16/when-a-bomb-went-off-on-wall-street/

Kommentar av mums

Mums!
Jag håller med dig i det mesta av din retorik fast jag anser att Sternligan (LoMame Ferut Yisrael – LEHY) är en religiös terrorgrupp som av religiösa grunder ville bygga bosättningar – inte av etniska – i den Palestinska öknen. Bilbomberna är en uteslutande en israelisk (med religiös grund) uppfinning och bomben 1920 i New York var, som du anmärker, inte en bilbomb – utan en anarkistisk vagnbomb. Det finns en välgjort dokumentärserie av Kevin Toolis med den förre CIA-agenten Robert Baer, om just bilbombernas historia.
Det är förövrigt en smutskastningskampanj som hävdar att talibaner och andra religiösa fundamentalister inte skulle vara ”riktigt troende”, ett absurd påstående. Det krävs en titanisk tro att köra in ett flygplan i en byggnad.
Begreppet ”rätt tro” är helt förkastligt.

Kommentar av religiovakt

En teori om varfor Hitler hatade judarna sa mycket ar att han blev avspisad av en judisk flicka som ung. Undrar vad det ar som fatt dig att hata religion och religiosa sa mycket att du branner hela sommarsemsterna pa att luslasa Dagen och osa galla over allt det far dig att associera till om religion. Sak samma egentligen for mig. Klart ar iaf att religionerna verkligen har dig i sitt grepp, bara pa ett lite annat satt. Patetiskt. Skaffa ett liv.

Kommentar av Lennart W

Det är personer som du som inspirerar mig och får mig att inse att fler borde motargumentera galensskaperna.
Och som vanligt när det kommer till religiöst indoktrinerade personer anar jag ett visst hyckleri. Du ”lusläser” bevisligen ett fletal bloggar samt kommenterar dess olika inlägg.
Som förespråkare för objektiv sanning och motståndare till övernaturliga förklaringar blir det per automatik en självklarhet att avslöja den giftiga religionen. Till skillnad från homeopatin (som också ska förlöjligas) så sprider religionen sitt virus till politiken och påverkar hela vår jord.
Angående Hitlers olyckliga kärlekshistoria har jag aldrig läst något om den ”teorin”. Låter som en konstruerad hypotes. Den katolska kyrkans antisemitism, vars läror präglade österrikisk – ja, stora delar av Europas – religionsvardag, låg troligtvis till grunden för Hitlers rabiata och korkade vanföreställningar. Redan tidigt refererade han till judarna som huggormsyngel, vilket endast gjorts av bibeln och Martin Luther (en annan antisemit) innan.

Kommentar av religiovakt

Du är verkligen lätt att få igång. :-) Kollar här ibland av samma anledning som jag tittar på Itchy & Scratchy. Bom! Bam! Aj! Men du är ännu roligare eftersom du ju verkar tro att du är en filosof av rang. Verkligen tur det finns religion att skriva om så ditt liv får någon mening.

Kommentar av Lennart W

Din argument tog slut vid ordet tro. Det kan inte vara lätt att argumentera mot personer som tycker att bevisföring är en självklarhet.
Behåll din södermanländska indoktrination för dig själv.

Kommentar av religiovakt

Hurra! Äntligen någon som ”självkart” kan bevisa Riemannhypotesen! Ska genast tipsa närmaste matematikinstitution om dig.

Kommentar av Lennart W

Underbart – folk blir förbannade när jag säger att talibanerna skulle bli sura om de fick höra en världslig svensk tala om för dem att de har fel sorts islam. Men visst är det smutskastning, likaså att påstå Jehovas Vittnen, mormoner, GLA m fl m fl har en felaktig syn på sin egen religion och dess utövande. Vad säger FN och den nya resolutionen om religionsförtal om sådana påståenden? Är inte alla religioner likvärdiga och värda att skyddas mot fördomar och angrepp?!

Kommentar av mums

Alla religioner är lika från den asatroende till den lokala pingstvännen, från animisten till mormonen. Ingen av dem har en särskild anledning att hävda att de har rätt. Antagligen har de alla en gemensam nämnare – de har alla fel.

Däremot ska det aldrig finnas begrepp som religionsförtal eller blasfemi, trots den Islamiska Konferensens lobbyverksamhet för att få FN att förbjuda blasfemi.
Detta är ett hot mot den västerländska demokratin och rätten att uttrycka sig fritt. Som de flesta tänkare vet – blasfemi är ett offerlöst brott.

Kommentar av religiovakt

Precis – det är bl a därför FN-resolutionen blir så konstig. Åke Green hävdade ju t ex att han av ren kristlig kärlek ville ”omvända” homosexuella. Undrar om FN då ser det som smutskastning/förtal av hans tro när han åtalades för hets mot folkgrupp.

Kommentar av mums

Som jag förstår det så fördömer UNHRC någon typ av anti-muslimsk balsfemi (defamation of religion) där människors värdighet står på spel (luddigt och dubiöst). Generalförsamlingens FN-resolution godtog inte OIC:s och Pakistans förslag att förbjuda blasfemi med en bindande medlemsresolution och yttrade att ämnet inte heller kommer att behandlas vid nästa möte (som då skulle ha ägt rum i april-maj). Den resolution som togs i november 2008 var icke-bindande och då ganska verkningslös. Skulle det i framtiden bli – OIC verkar inte ge upp – en bindande blasfemiresolution så hoppar världen århundranden tillbaka och de mörka krafterna vinner.

http://nitwitnastik.wordpress.com/2009/03/25/un-blasphemy-resolution-fails/

Kommentar av religiovakt
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: